ПОРТАЛ
22 серпня 2014, 17:34

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Велика кишеня» в Черкасах оновлюється: завтра відкриття

Рестайлінг супермаркету в Черкасах проводить ТМ «Велика кишеня». В торговому залі розроблена спрощена система навігації, зручна викладка, завдяки чому необхідний товар легко знайти.

Святкове відкриття оновленої «Великої кишені» відбудеться 23 серпня 2014 року, о 9.00 за адресою м Черкаси, вул. Гагаріна, 98.

У день відкриття всіх відвідувачів чекають подарунки і приємні сюрпризи. Перші 500 покупців, що зробили покупку на суму більше 99 грн, гарантовано отримають набір подарунків.З 23 серпня по 1 вересня можна буде отримати бонусну картку для всієї Сім'ї за акційною пропозицією, зробивши одноразову покупку від 39 гривень, повідомляє сайт компанії.

В супермаркеті «Велика Кишеня» представлені товари під торговими марками світових і національних брендів. Всього асортимент супермаркету нараховує понад 10 тисяч найменувань товарів різних категорій.

Гурманів порадує власна випічка, де можна придбати більше 50 найменувань хлібобулочних виробів власного виробництва від традиційного свіжого ароматного хліба і пирогів до чіабатти і кексів. Окрему увагу заслуговує вагова група соціальних товарів: цукор, крупи, борошно, макарони, а також кондитерські вироби. Завдяки відсутності тари і упаковки, вартість цих товарів значно нижча за аналогічні брендові.